Back in Thailand! - Reisverslag uit Pai, Thailand van Ward Poppen - WaarBenJij.nu Back in Thailand! - Reisverslag uit Pai, Thailand van Ward Poppen - WaarBenJij.nu

Back in Thailand!

Door: Ward

Blijf op de hoogte en volg Ward

12 Mei 2007 | Thailand, Pai

Hey allemaal!

Allereerst bedankt voor de hartverwarmende reacties na het incidentje drie weken geleden, maar het gaat op dit moment weer helemaal goed met mij. Mn arm is weer helemaal de oude en voor de sneeen in mn been heb ik goed verbandmateriaal zodat ik ook gewoon een douche kan pakken en een duik in het water kan nemen.
Sinds een week zit ik weer in Thailand, heb de afgelopen weken met een Noord-Ier, een Nederlands Australisch stelletje en een jongen uit Londen gereisd en op dit moment reis ik met een supergezellig meisje uit Amsterdam in het noorden van Thailand. Afgelopen dagen een trekking gedaan in een national park vlakbij Chiang Mai en nu zijn we aangekomen in het hippie achtige Pai, met veel rustige en gezellige tentjes om lekker te ontspannen..
Ook koninginnedag is niet helemaal aan me voorbij gegaan, al vond ik hetwel jammer dat ik er niet bij kon zijn in Nederland, vooral met dat lekkere weer. Maar samen met een Nederlander in het zuiden van Laos, op de 4000 eilanden, al het oranje dat we in huis hadden aangetrokken en er een klein koninginnenachtje van gemaakt, met veel BeerLao.
De komende dagen blijf ik hier nog wel even in de buurt, morgen waarschijnlijk weer een brommertje huren en de bergen in de omgeving bekijken, schijnt super te zijn, nu maar hopen dat het weer een beetje meewerkt. Volgende week dan eindelijk naar de eilanden in het zuiden en dan eind mei de jongens weer ontmoeten om samen met ze de full moon party te vieren voordat Thijs, Wouter en ik doorgaan naar Australie op 4 juni.
Iedereen heel veel plezier met alles wat ie doet in Nederland. Ik hoop voor jullie dat het lekkere weer snel terugkomt, anders zijn jullie zo bleek vergeleken met ons als we terugkomen ;) Het ga je goed!

Groetjes van Ward

• 12 Mei 2007 - 15:09

John:

jajaja, smeer het er maar in....!

• 13 Mei 2007 - 02:24

Thijs:

oke dan ward, back on track, goed om te horen. He ik stuur je zo een mailtje, ik vertrek deze week naar thailand, wie weet kunnen we elkaar effe opzoeken! Ik heb overigens een prima bruin kleurtje! Haha

• 14 Mei 2007 - 11:28

Inge:

Hai Ward! Wat een geluk bij een (bus)ongeluk zeg, haha, nee natuurlijk niets om grapjes over te maken. Ben super blij dat er niets ernstigs met je gebeurd is, want dat wil ik me eigenlijk niet eens bedenken... Kan me heel goed voorstellen dat de reisspirit even ver te zoeken was, maar juist na zo'n voorval kan je ook weer heel dankbaar en blij zijn en super van het reizen genieten, lijkt mij.
    Ga je ook nog naar Koh Panghan, Koh Samui of Koh Tao? Die drie eilandjes heb ik 4 jaar geleden bezocht, super mooi, en alleen maar relaxen en feesten daar. Op Koh Tao kan je ook heel mooi duiken. Wist je trouwens dat Vaishaly en Annelies (van de studie) nu op Koh Panghan zitten? Mocht je daar nog heen gaan is het miss. leuk om ze te contacten! Zie hun website: vaishaly.waarbenjij.nu en annelieslies.waarbenjij.nu
    Ward, ik wens je nog een super mooie tijd toe. Wat een mazzelkont ben je, ook nog naar Australie, JEALOUS!!
    Liefs Inge

• 14 Mei 2007 - 15:29

Pauline:

Hey Ward ! Jaa.. Idd ! Ik schork wel van het verhaal! Maar gelukkig gaat het weer goed met je ! :D Geniet maar van al het natuur enzo! En ik moet nog wel even bruin worden! Haha!
    En ook natuurlijk de groetjes van Mama,Suus,Lex,Pap&Flap natuurlijk;)
    Plezier nog verder:P!
    xxx(K) Pien

• 29 Mei 2007 - 09:44

Hanneke:

Hai Ward,
    Klinkt alsof je de reisspirit weer helemaal te pakken hebt! Toevallig ook zin om in augustus mee te gaan naar Zwitserland voor de Noorwegen-reunie? Zou super tof zijn :)
    Veel plezier met je volgende avonturen!
    Knuffel,
    Hanneke.