We zijn er!
Blijf op de hoogte en volg Ward
06 Maart 2007 | Thailand, Bangkok
Even een kort eerste berichtje uit Thailand. Heb eindelijk door hoe deze site werkt. We zijn goed aangekomen en de eerste indruk van Bangkok is geweldig. Erg druk maar goed sfeertje! Zitten in appartementje vlak bij Cowsan Road (backpackersstraat), maar wel lekker rustig kamertje en airco. Gistermiddag dus aangekomen en lekker gegeten en bij een gezellig barretje wezen cillen. Sfeertje is goed hier en mensen super aardig. Zometeen even wat tempels bezoeken en tickets regelen voor Cambodja, gaan we over een paar dagen naartoe!
Binnenkort schrijf ik meer!
Big hug!
06 Maart 2007 - 07:57
Thijs:
Relaxt hoor! Klinkt wel goed! Ik heb nu ook mijn tickets geboekt, van 3 april t/m 25 mei ga ik langs Hongkong, australie en bangkok, heb er zin in!
Veel plezier weer verder! -
06 Maart 2007 - 08:05
Patries:
Sawasdee Ward!
Je bent er gewoon al! wooohhhwww!!!!
Hopelijk heb een super afscheidsfeestje gehad en kan je er de komende maanden helemaal tegenaan!!! Super veel plezier met al het moois dat je gaat zien en beleven, geniet ervan!
Liefs Patries! -
06 Maart 2007 - 08:24
Aukje:
Hey Carlo!
Gelukkig ben je veilig aangekomen! En nu kan het allemaal beginnen! Enjoy en pas goed op jezelf!!!
xxx
Ireentje
06 Maart 2007 - 20:43
Irene:
Hi Ward,
Hoe is het met je? Van Patries hoorde ik dat je een tijdje gaat reizen.. Gaaf hoor! Heel veel plezier en geniet ervan!
Kus van Irene (oud OC vriendinnetje;)) -
07 Maart 2007 - 14:50
Esther:
Heey lieverdje,
Ik ben blij dat je heelhuids bent aangekomen!!
Tof dat jullie ook naar Cambodja gaan, maar dat is allemaal wel een stukje armer hè en de reis er naar toe schijnt ook zwaar te zijn ;) Dus succes ermee en niet overvallen worden hè!!
Ik lees je volgende berichtjes ook nog wel en ik zorg er ff voor dat ik het iedere keer lees als je een nieuw verhaaltje hebt door mijn emailadres in te vullen!!
Dikke knuf! -
08 Maart 2007 - 07:15
Samui:
Hey Wardje... cool om te horen dat je goed terecht bent gekomen! Ben benieuwd naar de rest van je adventures.
Dikke kus -
08 Maart 2007 - 14:58
Eva:
Aloa ward!
gaaf dat jullie in een backpackersstraat zitten, leer je ook snel nieuwe mensen kennen, alhoewel jullie dat niet echt nodig zullen hebben aangezien jullie al met zijn drieen zijn. have lots of fun, enjoy!!
liefs
eva -
09 Maart 2007 - 12:48
Hanneke:
Hi Ward!
Klinkt allemaal veldig bra! Is het een beetje wat je er van verwacht had? Ben benieuwd naar al je avonturen! Ik vertrek morgen richting Essen en heb er ook super veel zin in.
Veel liefs en geniet ervan!
Hanneke. -
10 Maart 2007 - 00:48
Esther:
Hey lieverdje,
Al ff geen story meer van je gehoord, maar ik ben vandaag naar de fawaka brothers geweest :D En je broertje was er ook :D Lekker met hem over jou lopen roddelen. Hij verving jou wel goed :D Hij lijkt natuurlijk ook nog eens veel op jou, dus nou hoef ik jou minder te missen!
Hug!!